27-1-2020

Wi-Fi


Digitaal Knooppount is gespecialiseerd in WiFi voor de zakelijke markt. Onze diensten kenmerken zich door een lagere total cost of ownership gecombineerd met hoge prestaties en flexibiliteit. Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend een advies op maat op basis van uw eigen plattegrond en/of specifieke wensen en/of eisen  

Flexibel en betrouwbaar WiFi

De apparatuur van uw werknemers, klanten of gasten is zo veelzijdig als zijzelf, daarom is het noodzakelijk om uw infrastructuur daarop in te richten; met onze producten biedt u betrouwbaar WiFi aan voor zowel oudere apparatuur die nog gebruik maakt van de 2.4 Ghz band, als de nieuwste apparatuur op 802.11ac.  

U bepaalt het gebruik

Social media en video streaming zijn niet meer weg te denken. Maar het moet niet ten koste gaan van de kwaliteit van uw verbinding of die van uw bedrijfsprocessen. Met de apparatuur van Digitaal Knooppunt bepaalt u zelf op welke tijdstippen er gebruik gemaakt mag worden van social media, terwijl het verkeer waaraan u belang hecht altijd voorrang heeft. Laat een nieuwe iOS update niet uw netwerk plat leggen, maar beperk de bandbreedte per applicatie of gebruiker.  

WiFi op scholen

Wifi netwerken zijn niet meer weg te denken bij u thuis, op kantoor, de camping maar zeker ook op scholen. De kinderen leren door middel van DIGIborden, Ipad's en natuurlijk computers. Als bedrijf leveren en installeren wij complete en zeer betaalbare WIFI netwerken op scholen.  

Kosten

Veel installateurs van WIFI netwerken brengen kosten in rekening voor het maken van de offerte en/of het intekenen van een plattegrond.  Digitaal Knooppunt onderscheidt zich hierin van de concurrent, wij rekenen hier geen kosten voor, onze service is zéér goed en onze WiFi oplossingen zijn zéér betaalbaar!