27-1-2020

VOIP


Steeds meer bedrijven schakelen over op bellen via internet. Logisch. Bellen via internet, ofwel VoIP, is goedkoper, efficiënter en flexibeler. Op de telefoontikken alleen al bespaart u veel geld. En dan nog iets: U prikt de netwerkkabel van uw telefoon op een andere locatie in de contactdoos en voilá, u belt en wordt gebeld op uw eigen telefoonnummer. Digitaal Knooppunt verzorgt voor de zakelijke markt telefoniediensten en -producten. We zijn gespecialiseerd in VoIP-telefonie. Uitgangspunt bent u. Hoe kunnen we optimaal besparen in uw situatie? En welke telecom-oplossing is binnen uw bedrijf het meest efficiënt? Met die vragen houdt Digitaal Knooppunt zich bezig. Voor u.  

Diensten

Digitaal Knooppunt is gespecialiseerd in telefoniediensten en -producten voor bedrijven. Bellen via internet wint op de zakelijke markt steeds meer terrein. Reden? Efficiency, kostenbesparing, flexibiliteit. Digitaal Knooppunt gaat graag met u om tafel zitten om te bekijken hoe we maatwerkoplossingen voor u kunnen realiseren op deze terreinen. Digitaal Knooppunt levert voor de zakelijke markt de volgende telefonie-oplossingen: -        SIP: bellen over internet -        Hosted: gehoste telefooncentrale van b.v. KPN, HIP, mVoIP; wij bepalen samen met u de juiste variant -        Hybride: Een Voip verbinding naar uw reeds aanwezige telefooncentrale -        DSL: xDSL-verbindingen voor internet en VoIP -        Fiber: Glasvezel-verbindingen voor internet en VoIP

Service

Bereikbaarheid is voor uw bedrijf ontzettend belangrijk. U zit er niet op te wachten dat de lijnen bezet zijn of dat de verbinding eruit ligt. Dat beseft Digitaal Knooppunt zich terdege. Het begint bij ons daarom al bij het leveren van gedegen kwaliteit. Zowel in onze producten als in onze dienstverlening streven we altijd naar het beste. Gaat er onverhoopt iets mis? Digitaal Knooppunt is te allen tijde voor u bereikbaar. Problemen lossen we zo snel mogelijk voor u op. Zodat u, net als wij, altijd bereikbaar bent.  

Wat is Hosted VoIP?

Hosted telefonie, hosted voice, voip centrale zijn allemaal termen die worden gebruikt voor dezelfde dienst: telefonie uit de cloud via IP. VoIP of ‘Voice over IP’ is een technologie dat Internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Telefonie is op deze manier mogelijk op datanetwerken zoals het Internet.  

Telefonie en data over één IP-lijn

Traditioneel is de infrastructuur voor telefonie- en dataverkeer gescheiden. Telefonie gaat via een analoge lijn en data via voorbeeld een ISDN-2 verbinding. Met VoIP en een breedband verbinding is het echter mogelijk om zowel data als spraak over één IP-lijn te transporteren. Dit maakt analoge lijnen en ISDN2-verbindingen overbodig. Groot voordeel is dat een intern telefoonnummers gekoppeld kan worden aan een IP-adres, waardoor bijvoorbeeld een telewerker ook thuis via dat telefoonnummer bereikt kan worden.  

Meer gesprekken mogelijk met Hosted VoIP

Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaatst kan vinden is met VoIP nagenoeg onbeperkt. Daarmee zal uw telefonieomgeving nooit de beperkende factor zijn voor uw bedrijfsgroei.  

Hosted VoIP is niet aan locaties verbonden

Werkt u drie maanden in een ander pand? Of gaat u verhuizen? Met VoIP is dat geen enkel probleem. Een VoIP account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger.  

Hosted VoIP is flexibel

Een telefoontoestel kan aan iedere locatie in het netwerk gekoppeld worden. Werken in een andere ruimte is geen probleem. U bent gewoon op hetzelfde nummer bereikbaar. Dit maakt VoIP zeer geschikt voor flexibel werken.  

Minder kabels en één netwerk

Hosted VoIP gebruikt de bekabeling van het computernetwerk. Kabels trekken voor een telefoonverbinding is verleden tijd. Daarbij hoeft u niet twee netwerken te onderhouden.