Mobiele Telefonie

Digitaal Knooppunt maakt gebruik van meerdere telecom aanbieders. Wij bepalen graag, samen met u, de meest gepaste oplossing voor uw organisatie. Hieronder worden enkele van onze mogelijkheden beschreven, zodat u een indruk krijgt van ons aanbod.

Zakelijk mobiel van KPN
Binnen Zakelijk Mobiel 2016 heeft u keuze uit vijf varianten:
  •  Flexibel: betalen per minuut/sms en MB data
  •  Bundel: bundel met 150 minuten, 150 sms en 500 MB data in Nederland
  •  Bundel XL: onbeperkt bellen/sms en 1.000 MB data in Nederland en de EU
  •  Onbeperkt: onbeperkt bellen/sms en 10.000 MB data in Nederland en de EU
  •  Onbeperkt XL: onbeperkt bellen/sms en 20.000 MB data in Nederland en de EU

Onbezorgd mobiel bellen en internetten in Nederland en de EU met KPN
Met Zakelijk Mobiel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen in Nederland en de EU, met de kwaliteit die u van KPN gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G.
U heeft nooit meer onverwachte kosten door onbeperkt bellen en sms'en en grote MB bundels die in Nederland en in de EU gebruikt kunnen worden en die u eventueel verder kunt uitbreiden met roaming voordeelopties.
Met de voordeelopties voor bellen en internetten in de EU betaalt u alleen in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruikt heeft. Het enige dat u hoeft te doen is deze voordeelopties eenmalig gratis aanzetten en ze treden automatisch in werking op het moment dat u in het buitenland bent en gaat bellen of internetten. Daarmee zijn deze voordeelopties ook met name interessant voor de abonnementen met (of zonder) nationale bel- en MB-tegoeden.
Tegoeden gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers het bel- en MB-tegoed met elkaar delen.