Met Hulp op Afstand kijken wij op afstand met u mee waardoor het eenvoudig is om problemen inzichtelijk te maken maar ook een heldere en ondersteunende uitleg te geven. Op deze manier hoeven wij minder snel langs te komen en lossen we veel problemen direct op afstand op.

Beveiliging

De Hulp op Afstand verbinding is versleuteld middels een 2048 RSA Private/Public sleuteluitwisseling en AES 256 bit sessiecodering.
Naast de partner-ID wordt er gebruik gemaakt van een sessiewachtwoord om op die manier extra beveiliging te bieden tegen onrechtmatige toegang.

Werking

1. Klik https://download.teamviewer.com/download/version_10x/TeamViewerQS_nl-idcqqjtths.exe om de software te downloaden.
  2. Afhankelijk van de browser kiest u vervolgens voor "Uitvoeren", of "Opslaan" en vervolgens Uitvoeren
  3. De Support Tool wordt gestart, U krijgt een ID te zien bij "Uw Id"- Geef dit ID door aan de servicedeskmedewerker