27-1-2020

Business Intelligence


Slimme Business Intelligence oplossingen

Met BI maakt u van de grote hoeveelheden data binnen uw organisatie opgeslagen zijn waardevolle informatie. De verschillende tools die hiervoor gebruikt worden zijn: KPI's, Self-Service, Rapportage en Virtualisatie, Data Warehousing, Data Kwaliteit, Cloud, IoT en Big Data.  

KPI's

Het meten van de prestaties is de basis van Business Intelligence. Op basis van de strategie en doelstellingen kunnen Key Performance Indicators (KPI’s) worden vastgesteld. ITsmart heeft bedrijfskundige kennis in huis om u daarmee te helpen.  

Self-service BI

Door onze Slimme BI oplossing kunt u zelf eenvoudig alle informatie vinden om al uw vragen beantwoord te krijgen. U bent vrij en onafhankelijk en heeft direct informatie om snel de juiste beslissing te kunnen nemen.  

Rapportages en Data Visualisatie

Bergen informatie, getallen en tekst. Dat geeft nog geen inzicht. Met onze expertise van overzichtelijke rapportages en data visualisatie maken wij informatie duidelijk en toegankelijk. U ziet meteen wat u wilt weten.  

Data warehousing

Wij maken een centrale database waarin al uw gegevens op een eenduidige manier zijn vastgelegd, de historie is bewaard en alles snel toegankelijk is. U heeft één versie van de waarheid. Alles altijd up to date en duidelijk.  

Data kwaliteit

De waarde van een goed BI systeem begint bij goede kwaliteit van de gegevens. Met onze Master Data en Data Quality oplossingen zorgen wij voor betrouwbare informatie.  

Cloud, IoT en Big Data

Naast de bekende bedrijfsgegevens zijn er nu volop mogelijkheden om van andere gegevensbronnen gebruik te maken. Ook op het gebied van Big Data en the Internet of Things kunnen wij u helpen. Cloud oplossingen komen hierbij goed van pas.